Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czy warto QUINN?

kupapapapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, zastanawiam się nad kupieniem nowej postaci QUINN, lubie dystansowe postacie i przed chwilą grałem mecz to koleś cisną jak poje**** :P Volibearem gram z rotacji i bardzo fajnie mi sie nim gra i nie wiem czy jego czy QUINN. Powiedzcie czy warto wydać te 1500 wiecej na nia? mam 8300 ip

Opublikowano

Warto kupić Quinn, ma wiele zalet:
Atak przy którym odskakujesz po uderzeniu, będziesz mógł dobijać innych bez strat życia.
Bardzo dobre Ulti na 1 vs 1 Miałem z Quinn styczność już i jej ulti jest bardzo silne.
Niestety trochę droga ale myślę że warto :) Ma też przyzwoite skille.

Opublikowano

Zawsze możesz poczekać ten tydzień i kupić ją za 6300. A co do championa to polecam, przyjemna gra :)

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

A jak myslicie kiedy quinn bedzie w rotacji?

Bo nie wiem czy zbierac 6300 czy czekać az bedzie w rotce

Wydaje mi się, że za tydzień, albo dwa. Tak samo jak Thresh. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

• 3 lata później...
Opublikowano

Jak mozna atakowac Valorem ;o? Ja tylko wiem jak dziala Q, W, E i R. Jakis skrot do tego jest by sie przelaczac?

Opublikowano

Quinn, wychodziłem nią z bronzu.

+ mobilna pod postacią Vallora

+ doskok

+ świetna passywka

+ na 1v1 rozwala każdego ADC

+ oślepienie 

eloo

Opublikowano

Fajny pick, jeden z niewielu, dzięki któremu top lane nie jest useless na początku gry, gdyż dzięki swojej R może szybko i sprawnie roamować mida czy nawet bota.Ma silny laning phase, spore obrażenia i nie jest trudna.Na niskie poziomach wręcz freeelo.

Opublikowano

Jeżeli będziesz dobrze roamował po liniach (z Valorem masz bardzo duży movement) to powinieneś nosić całą drużynę na plecach.

Zależy też na co chcesz ją pickować

na topa - jeżeli macie już 2 tanków.

na jungle - powinna zawsze dawać radę 

na adc - jest dość useless ze względu na swój mały range i specyficzne umiejętności (co nie znaczy, że nie da się nią tam grać)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...